Termeni si conditii

Site-ul www.tablouripesticla.ro este un site comercial, proprietate a SC Charming Glass Srl, avand numar de inregistrare in Registrul Comertului J23/815/2014, 32946857, cu sediul social in Popesti Leordeni, Judetul  Ilfov. Toate informatiile continute in acest site sunt proprietatea S.C. Charming Glass S.R.L.

 

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea de servicii de pe site-ul www.tablouripesticla.ro, implica acceptarea termenilor si a conditiilor detaliate mai jos.

 

1. Utilizarea informatiilor.
Accesarea site-ului www.tablouripesticla.ro, folosirea informatiilor prezentate de acesta, vizitarea paginilor, cumpararea de servicii sau trimiterea de e-mail-uri adresate S.C. Charming Glass S.R.L. se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la S.C. Charming Glass S.R.L. in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site. S.C. Charming Glass S.R.L. garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe site-ul www.tablouripesticla.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, fara acordul scris al S.C. Charming Glass S.R.L. Pe site-ul www.tablouripesticla.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si a parolei personale. Firma S.C. Charming Glass S.R.L. nu poate fi facuta responsabila pentru actiunile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

 

2. Categorii de utilizatori

A. Vizitatori 
1. Neinregistrati - pot accesa paginile site-ului si se pot folosi de informatiile continute de acestea, dar nu au posibilitatea de a face comenzi on line, nu pot participa la concursuri organizate pe site.
 2. Inregistrati - acestia completeaza un formular cu datele de identificare si, in urma inscrierii in baza de date a www.tablouripesticla.ro, pot face comenzi si cereri de oferte, pot participa la concursuri.S.C. Charming Glass S.R.L. garanteaza confidentialitatea datelor personale ale vizitatorilor sai si se obliga sa nu le foloseasca decat in conformitate cu legislatia in vigoare si cu acordul persoanelor vizate. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare. Prin folosirea site-ului www.tablouripesticla.ro vizitatorii sunt responsabili pentru pastrarea confidentialitatii contului si a parolei de acces, ca si pentru toate activitatile care au loc prin folosirea acestora. De asemenea, inteleg sa raspunda pentru orice daune produse site-ului www.tablouripesticla.ro sau S.C. Charming Glass S.R.L. in conformitate cu legile in vigoare.
 Informatiile furnizate la inregistrarea in site-ul www.tablouripesticla.ro vor permite S.C. Charming Glass S.R.L. sa:
- identifice utilizatorii serviciilor sale; 
- contacteze vizitatorii pentru probleme de relatii cu clientii, daca este cazul.

 Membrii www.tablouripesticla.ro vor primi periodic informari despre ofertele speciale introduse in site, despre functiile noi ale acestuia, ca si orice alte noutati legate de domeniul de activitate al site-ului. De asemenea, prin inscrierea in baza noastra de date, utilizatorii serviciilor oferite de www.tablouripesticla.ro sunt de acord sa primeasca informari si oferte de la firmele inscrise in site. In ambele situatii ( emailuri de la S.C. Charming Glass S.R.L. sau de la firmele partenere), vizitatorii inregistrati au optiunea de dezabonare de la aceste newsletter-uri.

 

Important! 
Orice persoana care viziteaza site-ul www.tablouripesticla.ro si care ofera date sau informatii cu caracter personal firmei S.C. Charming Glass S.R.L. isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: S.C. Charming Glass S.R.L. sa-i trimita prin email buletine informative cu privire la ultimele noutati aparute pe site; prelucrarea acestor date si informatii personale de catre S.C. Charming Glass S.R.L. in vederea efectuarii de studii de piata sau transmiterii de materiale promotionale. In conformitate cu prevederile legii 677/2001 dispuneti de urmatoarele drepturi: dreptul de informare, dreptul de acces, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei. Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii "Contact" din site.

 

3. Calitatea serviciilor si plasarea comenzii
Obligatiile S.C. Charming Glass S.R.L. se rezuma la administrarea site-ului si la verificarea datelor firmelor si ale vizitatorilor inscrisi in cadrul site-ului www.tablouripesticla.ro.

Caracteristicile produselor si preturile aferente sunt descrise pentru fiecare in pagina din care se face trimitere catre comanda ferma. Odata trimis produsul prin comanda online si plasata comanda ferma, clientul este de acord cu specificatiile si pretul produsului.

 

4. Modalitatea de plata si livrare

Caracteristicile produselor si preturile aferente sunt descrise pentru fiecare in pagina din care se face trimitere catre comanda ferma. Odata trimis produsul in cos si plasata comanda ferma, clientul este de acord cu specificatiile si pretul produsului.

Plata produselor se poate face fie prin transfer bancar, fie cash prin ramburs la curier. Transportul se realizeaza prin intermediul firmelor de curierat, iar tarifele, practicate de firmele de curierat, sunt cele valabile la data plasarii comenzii.

 

5. Dreptul de denuntare unilaterala a contractului conform

Ordonantei Guvernului 130/2000 cu modificarile aduse prin Legea 51/2003, Legea 365/2002, Legea 363/2007 si OUG 174/2008

Art. 7. - (1) Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor

Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator.

Art. 10. - Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel:

c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid;

Produsele comandate pe acest site se pot returna conform regulamentului de returnari. Prin returnarea unui produs si rambursarea valorii acestuia, va exprimati renuntarea totala asupra lui. Un produs returnat, redevine proprietatea noastra si se poate revinde sau expune cu titlu de prezentare. In cazul produselor personalizate, avem dreptul sa ne recuperam valoarea investita, prin metode de vanzare/ expunere.

 

6. Litigii. 
Prin folosirea site-ului www.tablouripesticla.ro (vizitarea sau cumpararea serviciilor oferite de acesta), utilizatorul se declara de acord cu "Termenii si conditiile de utilizare" de mai sus. Orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea S.C. Charming Glass S.R.L. sau partenerii sai se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

 

7. Dispozitii finale 
Societatea S.C. Charming Glass S.R.L. isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului www.tablouripesticla.ro si a structurii acestuia, inclusiv modificari ce ar putea afecta site-ul, fara notificare prealabila. S.C. Charming Glass S.R.L. nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului si nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.tablouripesticla.ro, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.S.C. Charming Glass S.R.L. isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura pe oricare pagina a site-ului www.tablouripesticla.ro, cu respectarealegislatiei in vigoare. Exceptie fac paginile in care sunt prezentate firmele membre sau ofertele acestora si unde nu vor fi introduse bannere de natura concurentiala.

 

Este interzisa copierea sau reproducerea informatiilor continute pe site fara aprobarea scrisa a autorilor.

 

Am citit cele enuntate mai sus si declar ca sunt de acord cu aceste mentiuni.

 

Charming Glass Srl
Tel: 0733 053 656
www.tablouripesticla.ro